Bilsemester Grekland Epirus,

Körning längs de slingrande bergsvägarna i Zagori låter som en dröm, eller hur? Dessa ormliknande vägar är kanske inte de enklaste, men de är definitivt värda det – tänk dig sjöar, kloster, fantastiska bergsbyar och djur som helt klart är boss här. Det finns flera möjliga vägar att välja mellan, så varför inte bara fixa den där körkortet och låta dina lustar göra resten?

Epirus, känt för sina bergiga äventyr och för att vara den plats där getterna verkar ha satt upp sitt eget trafiksystem. Zagori, ett område där vägarna slingrar sig som en trasslig hårslinga på en dålig hårdag. Det är som en grekisk version av “Snurra flaskan”, fast med bilar och bergslandskap istället för kyssar.

Bilresor här kräver inte bara körkunskaper utan även en grundläggande förståelse för getdiplomati. Djuren här är inte bara passagerare på vägen, de är vägkungar som ser ut att ha fått sitt körkort i en mjölkpaketask. Men oroa dig inte, de är charmiga regenter och kommer förmodligen guida dig till de mest pittoreska platserna.

Längs dessa vindlande vägar finns det något för alla – från sjöar som reflekterar bergens skönhet till kloster som ser ut som de har tagit designinspiration från änglarna själva. Så om du är redo för en resa genom Epirus, kom ihåg att ta med ditt leende och en extra portion get-vänliga bilgodisar. Vägen är din, getens rike väntar och äventyret börjar så snart du sätter dig bakom ratten!

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »